Een huis waarin u zich thuis voelt is belangrijk. Het is een plek waar we tot rust kunnen komen. Uw huis en het interieur hebben een grote invloed op hoe u zich voelt. 
Een prettig huis is een persoonlijk en comfortabel huis. Dit uit zich in een uitstraling, indeling en inrichting die aansluiten bij uw levensstijl, gezinssituatie en persoonlijke smaak. Als de situatie de komende jaren echter verandert is het prettig als uw "huis" met u mee kan veranderen. Interieur Nu & Morgen is gespecialiseerd in het ontwerpen van interieurs die mee kunnen groeien met uw leefwijze.
 
Mirjam Hofker, de drijvende kracht achter Interieur Nu & Morgen, heeft ruim 18 jaar ervaring in het samenwerken met senioren en mensen met een handicap. Juist hier moet een inrichting zeer functioneel zijn en ook functioneel blijven als de situatie verandert.
 
De kracht van Interieur Nu & Morgen is dat een mooie en persoonlijke inrichting wordt gecombineerd met functionaliteit en comfort, waarbij ook over de toekomst wordt nagedacht. 
 
Een goed interieurontwerp of advies bij de aankoop van nieuw meubilair voorkomt dat u dingen doet of aanschaft waarvan u achteraf spijt krijgt. Dit werkt kostenbesparend, nu en in de toekomst.
Interieur Nu & Morgen     -    Wouterus van der Doelenstraat 19, 5221 JA, Den Bosch   -   Tel.: 073-6312013     -     Email: interieur@nuenmorgen.nl