Wonen voor 55-plussers

U bent erg gesteld op hun zelfstandigheid en wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Eigenlijk is het altijd de wens om in uw eigen woning oud te kunnen worden. Als u gaat verhuizen, verbouwen of nieuw meubilair wilt aanschaffen is dat het perfecte moment om een stil te staan bij uw woonwensen voor nu en in de toekomst. Verhuizen of verbouwen of het aanschaffen van nieuw meubilair is een hele stap. Maar U doet per slot van rekening een investering voor langere tijd. Daarom is het van belang dat bij de indeling van uw woning en de inrichting ook rekening gehouden wordt met eventuele veranderingen in de toekomst. Bij Interieur Nu & Morgen kunt u terecht voor een compleet interieuradvies, maar ook voor advies en aankoopbegeleiding van bijvoorbeeld meubilair.  

Voor veel mensen is het regelen van de uitvoering een grote hindernis. Wij kunnen u ook praktisch verder helpen met de uitvoering door middel van begeleiding bij bijvoorbeeld aanschaf van nieuw meubilair of bij de uitvoering van de . Door onze kennis van de ergonomie kunnen wij u bij de aankoop van nieuw meubilair optimaal adviseren. Dit kan u soms een aardige besparing opleveren en kan u vooral een hoop zorgen besparen. Een goed advies voorkomt dat u dingen doet of aanschaft waarvan u achteraf spijt krijgt.

Interieur Nu & Morgen     -    Wouterus van der Doelenstraat 19, 5221 JA, Den Bosch   -   Tel.: 073-6312013     -     Email: interieur@nuenmorgen.nl