Wonen met een handicap                     

Interieur Nu & Morgen is door zijn jarenlange ervaring op het gebied van revalidatietechniek en fysiotherapie gespecialiseerd in het ontwerpen van interieurs en voorzienigen voor mensen met een handicap. Als uzelf of iemand in uw gezin een handicap heeft is het belangrijk dat het interieur aan u is aangepast en dat u zich niet aan het interieur hoeft aan te passen. In het ontwerpen van aangepaste interieurs is Interieur Nu & Morgen gespecialiseerd. Wij ontwerpen flexibele interieurs die u niet alleen in de loop van de jaren, maar eventueel ook gedurende de dag kan aanpassen aan uw bezigheden.

Verhuizen of verbouwen is een hele stap. U doet immers een investering voor langere tijd. Daarom is het van belang dat u rekening houdt met eventuele veranderingen. Natuurlijk wilt u ook een mooie en prettige woning waarin u zich echt thuis voelt, nu en in de toekomst. Nu nadenken over ruimte-indeling, interieur en functionaliteit voorkomt dat u later voor kostbare verbouwingen of zelfs verhuizingen komt te staan. 

Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste voorzieningen te kiezen. U wilt meubelen en voorzieningen die praktisch zijn, nu en in de toekomst, maar die ook mooi vindt. Of u nu voorzieningen aanvraagt of deze zelf wilt aanschaffen, het is altijd belangrijk van te voren te bepalen welke eisen u stelt en hoe u ze wilt gebruiken. Interieur Nu & Morgen kan u hierbij uitstekend adviseren. Wij kunnen u ook helpen met de uitvoering door middel van begeleiding bij bijvoorbeeld aanschaf, aanvraag en uitvoering. Dit kan u soms een aardige besparing opleveren en kan u vooral een hoop zorgen besparen.

Interieur Nu & Morgen     -    Wouterus van der Doelenstraat 19, 5221 JA, Den Bosch   -   Tel.: 073-6312013     -     Email: interieur@nuenmorgen.nl