Werkwijze

We beginnen met een vrijblijvend informatief gesprek, zodat u weet wat wij te bieden hebben en wat u van ons kunt verwachten. Daarna bekijken we samen met u uw totale situatie en houden hierbij natuurlijk ook rekening met de toekomst. Wij zorgen dat uw activiteiten, toekomstwensen en eventuele lichamelijke beperkingen worden omgezet in een praktisch advies en/of ontwerp.

Bij het ontwerp maken we indien gevraagd niet alleen een ontwerp van de ruimte-indeling maar adviseren u ook over meubilair en voorzieningen. Juist de combinatie van een goede indeling met passend meubair maakt een ruimte functioneel, comfortabel en mooi.  Een kleuren- en verlichtingsplan kan het ontwerp indien gewenst helemaal compleet maken. Juist de verlichting gaat op latere leeftijd een steeds belangrijkere rol spelen.

De totale werkwijze is er op gericht een interieur te ontwerpen naar uw smaak zodat u zich echt thuis voelt maar dat ook rekening houdt met de toekomst. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat u optimaal in uw eigen huis "ouder" kunt worden. Doordat uw huis hiervoor geschikt is zullen een aantal ongemakken die later bij veel ouderen optreden ook geen hindernis worden in uw huis. Op deze manier kunt u alle energie steken in bezigheden die u belangrijk vindt.

Bij het ontwerp maken we gebruik van 3-dimensionale computertekeningen. Tekeningen van op maat gemaakte meubels, badkamers en keukens zijn een sterk punt van Interieur Nu & Morgen.

Omdat wij altijd uitgaan van een persoonlijke aanpak zullen de gesprekken en evaluaties bij u thuis plaatsvinden. Dit maakt het voor u makkelijker en geeft ons een goed inzicht in uw wensen, persoonlijke smaak en situatie. Onze flexibele opstelling maakt het mogelijk om precies de hulp te krijgen die u wenst. Tijdens het informatieve gesprek bepalen we samen op welke vlakken u advies en begeleiding wilt hebben.

Interieur Nu & Morgen     -    Wouterus van der Doelenstraat 19, 5221 JA, Den Bosch   -   Tel.: 073-6312013     -     Email: interieur@nuenmorgen.nl