Werkwijze

We beginnen met een vrijblijvend informatief gesprek, zodat u weet wat wij te bieden hebben en wat u van ons kunt verwachten. Daarna bekijken we samen met u uw totale situatie en houden hierbij natuurlijk ook rekening met de toekomst. Wij zorgen dat uw gezinssituatie, smaak, toekomstwensen en beperkingen worden omgezet in een praktisch advies en/of ontwerp.

Doordat wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben op het gebied van de revalidatietechniek en de fysiotherapie kijken wij niet alleen naar het interieur. In het advies en ontwerp nemen we ook uw handicap nu en in de toekomst, en de eventueel benodigde of al aanwezige voorzieningen mee.  Door te zorgen voor een optimale samenwerking tussen uzelf, uw voorzieningen en de indeling / inrichting van uw interieur krijgt u pas een echt passend en comfortabel interieur.

Indien gevraagd maken we niet alleen een ontwerp van de ruimte-indeling maar adviseren u ook over passend meubilair en noodzakelijke voorzieningen. Een kleuren- en verlichtingsplan kan het ontwerp indien gewenst helemaal afmaken. Want dit speelt een veel grotere rol in uw interieur als vaak wordt gedacht.

Bij het ontwerp maken we gebruik van 3-dimensionale computertekeningen. Tekeningen van op maat gemaakt meubilair, badkamers en keukens zijn een sterk punt van Interieur Nu & Morgen.

Omdat wij altijd uitgaan van een persoonlijke aanpak zullen de gesprekken en evaluaties bij u thuis plaatsvinden. Dit maakt het voor u makkelijker en geeft ons een goed inzicht in uw wensen, persoonlijke smaak en situatie. Onze flexibele opstelling maakt het mogelijk om precies de hulp te krijgen die u wenst. Tijdens het informatieve gesprek bepalen we samen op welke vlakken u advies en begeleiding wilt hebben.

Interieur Nu & Morgen     -    Wouterus van der Doelenstraat 19, 5221 JA, Den Bosch   -   Tel.: 073-6312013     -     Email: interieur@nuenmorgen.nl