Werkwijze                                                                     

We beginnen met een vrijblijvend informatief gesprek, zodat u weet wat wij U te bieden hebben en wat u van ons kunt verwachten. Daarna bekijken we samen met u uw totale situatie en houden hierbij natuurlijk ook rekening met de toekomst. Wij zorgen dat uw activiteiten, toekomstwensen en eventuele lichamelijke beperkingen worden omgezet in een praktisch advies en/of ontwerp.

Door onze jarenlange ervaring binnen de revalidatie en fysiotherapie voor senioren weten we als geen ander tegen welke beperkingen senioren vaak aanlopen. Door deze kennis zijn we in staat om een echt functioneel, comfortabel en veilig interieur te ontwerpen waarbij we ook rekening houden met te verwachten toekomstige veranderingen. Juist ook als er aanpassingen gedaan moeten worden of nieuw meubilair moet worden aangeschaft, vindt u bij ons de juiste kennis.

Wij ontwerpen niet alleen interieurs voor appartementen. Juist als u minder plaats heeft omdat u verhuist naar bijvoorbeeld een verzorgingshuis of serviceflat is het belangrijk dat er effectief en creatief met de ruimte wordt omgegaan en dat uw woning ook echt een thuis wordt. Bij het ontwerp maken we indien gevraagd niet alleen een ontwerp van de ruimte-indeling maar adviseren u ook over mogelijke meubels en noodzakelijke voorzieningen. Juist de combinatie van een goede indeling met passende meubels maakt een kamer functioneel, comfortabel, veilig en mooi.  Een kleuren- en verlichtingsplan kan het ontwerp indien gewenst helemaal afmaken. Want juist de verlichting gaat op latere leeftijd een steeds grotere rol spelen. 

Bij het ontwerp maken we gebruik van 3-dimensionale computertekeningen. Tekeningen van op maat gemaakte kasten, badkamers en keukens zijn een sterk punt van Interieur Nu & Morgen.

Omdat wij altijd uitgaan van een persoonlijke aanpak zullen de gesprekken en evaluaties bij u thuis plaatsvinden. Dit maakt het voor u makkelijker en geeft ons om een goed inzicht in uw wensen, persoonlijke smaak en situatie. Onze flexibele opstelling maakt het mogelijk om precies de hulp te krijgen die u wenst. Tijdens het informatieve gesprek bepalen we samen op welke vlakken u advies en begeleiding wilt hebben.

Interieur Nu & Morgen     -    Wouterus van der Doelenstraat 19, 5221 JA, Den Bosch   -   Tel.: 073-6312013     -     Email: interieur@nuenmorgen.nl