Scholen en kinderdagcentra 

Kinderen hebben de ruimte nodig om hun creativiteit te ontwikkelen. Rust, spelen en eten zijn belangrijke bouwstenen om volledig tot ontplooiing te komen. Juist bij de onderbouw, peuterspeelzalen, kinderdagcentra en gemeenschappelijke ruimtes gebeurt dit alles vaak in een of twee ruimtes. Deze ruimtes moeten dan ook multifunctioneel zijn.

Interieur Nu & Morgen streeft er naar om deze ruimtes zo te ontwerpen dat alle bezigheden optimaal kunnen worden uitgevoerd. Dit kan door te kiezen voor een flexibele indeling, waarbij de ruimte aan de activiteiten van dat moment wordt aangepast. Maar ook het beschikbare vloeroppervlak is veelal beperkt. Door op een creatieve manier ook de hoogte van de ruimte in de indeling te betrekken kan ook extra ruimte gecreerd worden.

Een goed doordachte inrichting maakt het niet alleen voor de kinderen plezieriger, maar ook voor de begeleiders wordt het werken een stuk prettiger. Bij het ontwerp is niet alleen de ergonomie een belangrijk aandachtspunt, maar ook de veiligheid. Door de achtergrond vanuit de kinderfysiotherapie, aangepaste werkplekadvisering en revalidatie is Interieur Nu & Morgen is als geen ander gespecialiseerd in het ontwerpen van deze ergonomische en multifunctionele interieurs. 

Niet alleen scholen en kinderdagcentra voor gehandicapten kinderen moeten goed toegankelijk zijn voor gehandicapte kinderen. Door de huidige regelgeving moeten ook gewone scholen toegankelijk zijn voor gehandicapte kinderen. Het advies van Interieur Nu en Morgen voorkomt dat u later voor dure verbouwingen of aanpassingen komt te staan .

Interieur Nu & Morgen     -    Wouterus van der Doelenstraat 19, 5221 JA, Den Bosch   -   Tel.: 073-6312013     -     Email: interieur@nuenmorgen.nl