Werkplekaanpassingen

Interieur Nu & Morgen is gespecialiseerd in het ontwerpen van ergonomische interieurs voor mensen met een lichamelijke beperking of gewoon voor multifunctionele werkplekken. Hierbij moet u niet alleen denken aan personen met een grote lichamelijke beperking maar ook als er bijvoorbeeld veel ziekteverzuim voorkomt door bijvoorbeeld rugklachten. Wij ontwerpen niet alleen administratieve ruimtes, maar ook bijvoorbeeld balies en showrooms.

Door onze achtergrond binnen de fysiotherapie, advisering van revalidatiehulpmiddelen en aangepaste werkplekken kunnen wij u als geen ander adviseren op dit gebied. Door het ontwerp door een onafhankelijk bureau uit te laten voeren dan de leverancier voorkomt u ook verstrengeling van belangen. Wij kijken echt naar uw wensen, of dit nou goedkoop adequaat is of dat u extra geld wilt besteden aan een multifunctionele of mooie werkplek.  

Daarnaast houden we door onze achtergrond natuurlijk ook altijd rekening met de toegankelijkheid van de ruimtes voor mensen in een bijvoorbeeld rolstoel. Hierdoor wordt uw ruimte ook echt voor alle werknemers en alle klanten toegankelijk. 

Nu nadenken over ruimte-indeling, interieur en functionaliteit voorkomt dat u later niet voor aanpassingen of verbouwingen komt te staan. Indien u hierbij direct rekening houdt geeft dit geen of lage meerkosten en voorkomt u later kostbare aanpassingen.

Interieur Nu & Morgen     -    Wouterus van der Doelenstraat 19, 5221 JA, Den Bosch   -   Tel.: 073-6312013     -     Email: interieur@nuenmorgen.nl