Werkwijze

We beginnen met een vrijblijvend informatief gesprek, zodat u kunt weten wat wij te bieden hebben en wat u van ons kunt verwachten.Daarna bekijkt Interieur Nu & Morgen samen met u de totale situatie en houdt hierbij natuurlijk ook rekening met de toekomst. Wij zorgen ervoor dat uw wensen en eisen worden omgezet in een praktisch advies en/of ontwerp.

Bij het ontwerp maken we indien gevraagd niet alleen een ontwerp van de ruimte-indeling maar adviseren u ook over mogelijke meubelen, verlichting en noodzakelijke voorzieningen. Een kleuren- en verlichtingsplan kan het ontwerp indien gewenst helemaal afmaken. De verlichting en de kleur bepalen mede de sfeer en of de omgeving als prettig wordt ervaren.

Bij het ontwerp maken we gebruik van 3-dimensionale computertekeningen. Op deze manier kunt u alvast via de computer door de ruimtes lopen. Tekeningen van op maat gemaakte (vaak multifunctionele) meubelen zoals bedboxen, kasten en aankleedtafels zijn een sterk punt van Interieur Nu & Morgen. Ook deze worden in een 3-dimensionale tekening omgezet.

Omdat wij altijd uitgaan van een persoonlijke en klantgerichte aanpak zullen de gesprekken en evaluaties bij u plaatsvingen. Dit om het voor u makkelijker te maken en voor ons om een goed inzicht te krijgen in uw wensen, eisenpakket, ruimte en uitstraling van uw bedrijf. Onze flexibele opstelling maakt het mogelijk om precies de hulp te geven die u wenst. Tijdens het informatieve gesprek bepalen we samen op welke vlakken u advies en begeleiding wilt hebben.

Interieur Nu & Morgen     -    Wouterus van der Doelenstraat 19, 5221 JA, Den Bosch   -   Tel.: 073-6312013     -     Email: interieur@nuenmorgen.nl