Interieur Nu & Morgen     -    Wouterus van der Doelenstraat 19, 5221 JA, Den Bosch   -   Tel.: 073-6312013     -     Email: interieur@nuenmorgen.nl 
Zit u wel goed? : Doe de test.
10 redenen voor goed zitcomfort
Kennis en ervaring van de adviseur
?
Eindeloos varieren in kleuren en materialen
Interieur Nu & Morgen is gespecialiseerd in het adviseren en leveren van meubilair voor senioren, mensen met een handicap en mensen met lichamelijke problemen zoals rugklachten. Dit zijn bijvoorbeeld standaard sta-op stoelen, relaxstoelen met been- en rugverstelling, maar ook volledig op maat gemaakt meubilair. Ook hebben wij "gewone" vaste stoelen met een goede pasvorm in ons assortiment. Alle fauteuils worden op maat afgesteld c.q. gemaakt zodat u gegarandeerd bent van een comfortabele en gezonde zit.

Door onze uitgebreide collectie is er altijd wel een stoel te vinden die bij u past. Door onze jarenlange ervaring met zitoplossingen en ergonomie zorgen wij er voor dat u in de toekomst gezond en comfortabel zit.

We komen bij u aan huis passen.  De eerste afspraak is bij voorkeur bij u thuis. Dan kunnen wij u in alle rust informeren over alle mogelijkheden en kunnen we u ook goed adviseren welke modellen bij uw interieur passen. We bespreken wat uw wensen zijn en aan welke eisen de fauteuil moet voldoen. Tijdens deze afspraak bekijken we welke modellen voor u geschikt zijn. Hierna komen we de gekozen modellen bij u thuis passen of wordt er een afspraak in een showroom gemaakt. We nemen natuurlijk ook stofstalen mee zodat u thuis kunt kijken welke bekleding het beste bij uw inrichting past. Door middel van een speciale aanmeetfauteuil kunnen we thuis of in een showroom uw maatgegevens precies opnemen en u laten ervaren wat het verschil is tussen een standaard stoel en een maatwerk fauteuil.