Inerieur Nu & Morgen werkt alleen met gerenomeerde fabrikanten samen. Hierdoor wordt niet alleen de kwaliteit nu gewaarborgt, maar ook de garantie in de toekomst.

Deze fabrikanten hebben langdurige kennis van zitten en liggen en passen deze kennis optimaal toe in hun producten. Daarnaast wordt door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen gezorgd dat de door u gekozen artikelen niet alleen nu voldoen, maar ook in de toekomst mooi en heel zullen blijven. Omdat deze fabrikanten samenwerken met onderzoekers en specialisten op het gebied van onder andere preventie van rugklachten is gewaarborgd dat hun meubilair aan alle mogelijke eisen voldoet. De gehele collectie voldoet aan de veiligheids- en kwaliteitsnormen zoals die zijn vastgelegd in de Europese richtlijnen voor meubilair en medische producten. Dit betekent ook dat onderdeellevering bij eventuele defecten is gegarandeerd.

Daarnaast kunt u het door u gekozen model natuurlijk helemaal passend maken bij uw smaak en meubilair door te kiezen uit de uitgebreide collectie stoffen, leersoorten en houtkleuren. Alle stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat uw stoel langer mooi blijft. Ook zijn er speciale stoffen en andere bekledingsmaterialen die rekening houden met speciale eisen zoals waterdichtheid, vuilafstotendheid, hypo-allergeen etc.

Omdat wij artikelen leveren van hoogwaardige kwaliteit zult u niet gauw gebruik hoeven maken van de servicedienst. Mocht er onverhoopt toch iets defect gaan dan wordt de klacht aan huis verholpen. Als dit echt niet mogelijk is zult u een leenstoel krijgen tot uw eigen fauteuil gerepareerd is.

Kwaliteit &   garantie
Interieur Nu & Morgen     -    Wouterus van der Doelenstraat 19, 5221 JA, Den Bosch   -   Tel.: 073-6312013     -     Email: interieur@nuenmorgen.nl