Mirjam Hofker, uw adviseur, heeft een voltooide opleiding fysiotherapie en binnenhuisarchitectuur. Ze heeft al 20 jaar ervaring met de advisering van stoelen, aangepast meubilair en hulpmiddelen voor mensen met een handicap. Daarnaast heeft ze veel cursussen gegeven aan andere adviseurs op het gebied van goed zitten. Door deze ervaring kan ze op alle vragen en eventuele problemen goed inspelen. Door haar uitgebreide ergonomische kennis van zit- en ligproblemen kan zij ook bij gecompliceerde problemen optimaal adviseren. Ook als een standaard stoel niet goed past kan zij door middel van aanpassingen altijd zorgen dat u optimaal zit.

Haar specialisatie is dat er een stap verder wordt gedacht dan "nu". Bij alle vragen wordt niet alleen goed gekeken naar de huidige situatie maar wordt ook rekening gehouden met eventuele veranderingen in de toekomst. Juist door haar ervaring kan zij daar een goede inschatting van maken.

Door de combinatie van een paramedische achtergrond en een verdere opleiding binnen de binnenhuisarchitectuur kan zij niet alleen een functioneel advies geven, maar kan zij u ook optimaal adviseren bij bijvoorbeeld kleur- en materiaalkeuze. Ze zorgt dat uw interieur een mooi geheel wordt.

Daarnaast is Mirjam volop bezig met veiligheid binnen het interieur. Zij heeft geeft onder andere workshops op het gebied van valpreventie samen met instellingen voor ouderen en ouderenorganisaties. Deze kennis past ze natuurlijk automatisch toe bij al haar werkzaamheden.

De volgende woorden zijn belangrijk binnen al haar ontwerpen en adviezen:

  • persoonlijk
  • comfortabel
  • mooi
  • functioneel
Kennis en ervaring van uw adviseur
Interieur Nu & Morgen     -    Wouterus van der Doelenstraat 19, 5221 JA, Den Bosch   -   Tel.: 073-6312013     -     Email: interieur@nuenmorgen.nl