Casa
Farstrup Relax fauteuils

Farstrup relax-fauteuils zijn meestal voorzien van een verstelbare rugleuning en optioneel van een uitklapbare voetensteun. De verstelling gebeurt traploos, handmatig met behulp van een gasveer of electrisch met motoren. De fauteuils zijn verkrijgbaar in 10 kleuren hout.

Farstrup fauteuils met hulpfuncties

Farstup heeft sta-op fauteuils voorzien van een frame dat de stoel omhoog tilt en iets kantelt waardoor u makkelijker kunt opstaan. Deze fauteuils hebben ook een been- , rug- en kantelverstelling. Daarnaast kunnen een aantal fauteuils worden voorzien van een neigzitting. Deze functie is alleen geschikt voor mensen die nog wel kunnen opstaan, maar met moeite. Daarnaast zijn er ook opties verkrijgbaar zoals wielen, duwbeugel, en werkbladen. De fauteuils zijn verkrijgbaar in 10 kleuren hout. 

alpha
Duet
Jupiter
Plus
Lux
Nova
Vega
Tango
Plus  5040
Diverse modellen met neigzitting
Nova 5250 met hulpfunctie
Nova 5245 met beenverstelling 
Duet en plus met beensteun 
Farstrup Multitafels

Farstup heeft een drie modellen multi-tafels om nog beter gebruik te kunnen maken van uw stoel. De tafels zijn verkrijgbaar in 12 kleuren hout bijpassend bij uw stoel.

Beta
Casa 
Cantate
4600 
4610
4605
Farstrup accesoires

Farstup heeft veel accesoires om uw stoel nog praktischer te maken. Daarnaast zijn er ook accessoires voor mensen die meer zorg nodig hebben.

koffieblaadje 
werkblad
duwbeugel
beschermkussen
tijdschrifthouder 
wielen 
voetensteun
lendensteun
Klik op de link hiernaast om op de site van de fabrikant alle modellen te bekijken.
Interieur Nu & Morgen     -    Wouterus van der Doelenstraat 19, 5221 JA, Den Bosch   -   Tel.: 073-6312013     -     Email: interieur@nuenmorgen.nl